САМО ЈЕ МОРАВА ВЕЧНА
САМО ЈЕ МОРАВА ВЕЧНА
прво издање, 2019, 14 x 20 цм, 680 стр., ћирилица, ISBN 978-86-519-2337-4
Пуна цена:
1.100,00 ДИН

Цена на сајту:
935,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
825,00 ДИН
+ (трошкови доставе)

Продуцент и писац прича о животу малих, обичних и често заборављених људи, увидео је да нам нико одавно није писао ни једног јединог ретка, па се уз све своје послове прихватио и писања писама без коверата. Јер не зна све адресе на којима станујемо…

Душан Ковачевић

 

У бројним текстовима Бајић пише о неморалу у политици, као да човек има посебан морал за политику, а посебан за обичан живот. Зар није то исто? Немогуће је бити неморалан у политици и јавном животу, а моралан у приватном животу.

Др Момчило Павловић

 

Није се зауставио на сеоским темама, мада је очигледно да веома поштује српску традицију. Бавио се и другим сегментима наше стварности, онако како се бавио, свиђало се то некоме или не, а да тако није било – не би то био Радош Бајић.

Бранислав Радивојша

 

Чини се да је Радош Бајић један од ретких који види колико је важна спона која повезује сељака и академика и колико од те споне зависи судбина Србије.

Мирослав Алексић

 

Ако је Бајићева уметност сетно шаљива лирика опстанка на Моравама, његове су колумне, исказом и чином, морал трајања и одржања на неизмењеном станишту и становишту.

Саша Миленић

 

Онолико колико га гледају као аутора и протагонисту ТВ серија и филмова, толико га и читају у овим штампаним медијима. Из једног једноставног разлога – зато што му верују.

Др Предраг Марковић

 

Међутим, отац никада није издао ни самог себе, ни нас. Спреман да прима ударце са свих страна, одувек без страха, чврсто стоји на темељима сопствених убеђења и јавно износи сопствено мишљење.

Јелена Бајић Јочић

Dodajte komentar
Тренутно нема коментара за одабрану књигу. Будите први који ће написати коментар.