ЗАКОН О ПЛАНИРАЊУ И ИЗГРАДЊИ
ЗАКОН О ПЛАНИРАЊУ И ИЗГРАДЊИ Према стању законодавства од 6. новембра 2018. године
друго измењено издање, 2018, 14 x 20 цм, 282 стр., броширан повез, ћирилица, ISBN 978-86-519-2306-0
Пуна цена:
660,00 ДИН

Цена на сајту:
561,00 ДИН + (трошкови доставе)

Цена за чланове клуба са попустом:
495,00 ДИН
+ (трошкови доставе)
Са одабраним подзаконским прописима

ЗАКОН О ОЗАКОЊЕЊУ ОБЈЕКАТА
ЗАКОН О ПРЕТВАРАЊУ ПРАВА КОРИШЋЕЊА У ПРАВО СВОЈИНЕ НА ГРАЂЕВИНСКОМ ЗЕМЉИШТУ УЗ НАКНАДУ

Ово издање садржи пречишћени текст Закона о планирању и изградњи, усклађен са изменама и допунама овог акта објављеним у „Службеном гласнику“ у броју 83 од 29. октобра 2018. године. Намера законодавца је да овим новелама омогући једноставније, ефикасније и брже добијање потребних дозвола за изградњу грађевинских објеката, регулише проблем бесправне градње и настави процес усклађивања домаћег права с правом Европске уније.
Све промене у односу на основни текст Закона од 2009. године посебно су графички означене у незванично пречишћеном тексту ‒ измене и допуне истакнуте су масним словима (болд), одредбе које су престале да важе обележене курзивом, а на појединим местима налазе се и напомене које упућују на прелазан карактер појединих одредби.

Осим овог закона, ово издање садржи Закон о озакоњењу објеката, Закон о претварању права коришћења у право својине на грађевинском земљишту уз накнаду, Правилник о поступку спровођења обједињене процедуре електронским путем, Правилник о садржини обрасца ‒ појединачног пописног листа за евидентирање незаконито изграђених објеката и Правилник о условима, начину и обезбеђењу плаћања накнаде за претварање права коришћења у право својине на грађевинском земљишту у јавној својини Републике Србије.
Dodajte komentar
Тренутно нема коментара за одабрану књигу. Будите први који ће написати коментар.