Налазите се | Службени гласник у посети Бору - Потписани нови споразуми о пословној сарадњи

Директор Јавног предузећа Службени гласник јуче је посетио Бор у циљу ширења мреже сарадње коју Службени гласник непрестано развија. Том приликом су потписана два нова уговора о пословној сарадњи, овог пута са Техничким факултетом у Бору и са Институтом за рударство и металургију. Свој параф на уговоре су поред директора Шарчевића ставили декан Техничког факултета Дејан Таникић и председник Института Миле Бугарин.
„Овај долазак у Бор је овековечен са два нова уговора о пословној сарадњи, којима ћемо, развојем науке и културе, допринети побољшању целокупне инфраструктуре Борског округа. Захваљујем овом приликом Боранима на изврсном пријему, потписали смо данас два нова уговора о пословној сарадњи, са Техничким факултетом и Институтом за рударство и металургију, а у сарадњи са руководством града договорили смо отварање Гласникове књижаре“, изјавио је директор Службеног гласника Младен Шарчевић.
Као и приликом потписивања претходних уговора ове врсте, предвиђена је сарадња у публикацијама код којих постоји заједнички интерес, а Гласник се обавезује да ће уврстити ова издања у понуду својих књижара.
Обе институције ће моћи да рачунају на повлашћен третман када је у питању штампање својих материјала у Гласниковој штампарији. У иступању према трећим странама штитиће се међусобни интереси.