Налазите се | Свечано отворена нова Гласникова књижара у Новом Саду

Свечаним отварањем нове књижаре у Новом Саду, која се налази на адреси Јеврејска 2, настављен је својеврсни тренд ширења Гласникове књижарске мреже, започет пре неколико година.

Почетак рада књижаре поздравио је велики број присутних, којима се обратила др Јелена Триван, директорка Службеног гласника. Она је најавила да ће Гласник наставити да отвара књижаре сличног концепта, како би на најлепши начин и у културном светлу представио Србију и концепт модерног издаваштва. „Новосађани ће од данас на још једном месту моћи да пронађу квалитетно штиво, од књижевних класика, до ускостручне литературе. Гласник отварањем ове књижаре наставља мисију грађења културе и враћања култа књиге међу људе који су се удаљили од читања под најездом нових технологија“, истакла је др Јелена Триван.

У новој књижари, 31. у нашој малопродајној мрежи, сви заинтересовани ће моћи да пронађу бројна вредна издања Гласника и других издавача, стручну литературу, као и уџбенике, сувенире, школски и канцеларијски прибор.

Гласник на овај начин наставља да се развија као модерна компанија која послује према европским стандардима, негујући уједно нашу традицији и културу. Наш приоритетан циљ није само да промовишемо своја издања већ и да штитимо интересе шире друштвене заједнице, пропагирајући праве вредности. Један од начина за остваривање ових циљева јесте управо и ширење наше књижарске мреже.